Woody


Je wil bezoekers trakteren op een leuke en blijvende fotoherinnering maar wil daarbij geen compromis op vlak van stijl en kwaliteit? Dan is Woody de photobooth voor jou een schot in de roos. Bij het ontwerp van Woody stond fotokwaliteit centraal, een photo booth maken die minstens even leuke foto’s maakt als een fotograaf was het opzet. Aangezien we hiervoor een volledig nieuwe booth dienden uit te werken leek het ons een ideaal moment om ook op vlak van design de lat een pak hoger te leggen. En ja hoor, we zijn zeker geslaagd in ons opzet, op elk event krijgen we complimentjes over zowel de looks als de fotokwaliteit! Daar houdt het echter niet op, Woody kan uitgebreid worden met Green Screen, onze leuke textiel achtergronden, extra flitsbelichting en meer. Onze laatste nieuwe foto module is niet zomaar een photo booth maar eerder een volautomatische fotograaf die van geen ophouden weet!

Superieure fotokwaliteit

Ons DSLR fototoestel zorgt voor de best mogelijke fotokwaliteit. Verder hebben we voor elke ruimte en lichtsituatie een gepast antwoord in belichting door onze geïntegreerde flitser.

Super leuke prints

Enkele seconden na de sessie stappen de bezoekers lachend weg met hun afgedrukte foto voorzien van logo en boodschap

Jouw reclamebord

Laat Woody extra opvallen door een subtiele brandingwrap toe te voegen

Gebruiksgemak

Woody is mega snel opgesteld en klaar voor gebruik. De hoogte is aanpasbaar zodat hij in elke ruimte of situatie klaar is om de gekste poses vast te leggen

Touch

Het geïntegreerde aanraakscherm zorgt voor een leuke en makkelijke manier van bedienen.

Social

Sociaal zijn is voor deze booth geen probleem. Email, facebook, twitter zijn naadloos geïntegreerd.

De kwaliteit van Woody zit niet enkel in zijn looks, ook in het resultaat.

Bekijk hieronder enkele onbewerkte foto's .

Foto-ontwerpen op maat.


Creatieve fotoprints zorgen ervoor dat je gasten een fotoherinnering overhouden aan jouw evenement. Het is ook ideaal om je product in de kijker te zetten.

Creatieve achtergronden


Onze achtergronden zijn levendig en zien er goed uit in elke ruimte. Ze maken van het fotoresultaat een plaatje om in te kaderen. Daarnaast bieden we ook achtergronden op maat aan die wij naar wens kunnen ontwerpen.

Woody in actie!


Overtuigd? Boek nu.