Black and Gold Scenario Fotostudio

Event Fotostudio, Eventfotografie

Black and Gold event fotostudio

Voor het tweede jaar op rij mochten we voor Kommaboard het onderste uit de kan halen met onze scenario fotostudio. Het thema dit jaar was Black with a touch of Gold. Hoe we de hoge verwachtingen na een eerste hele geslaagde editie wisten te vervullen lees je hieronder.

Vergeet saaie photo booths

Maak kennis met de Scenario Fotostudio

Onze zoektocht naar de best mogelijke kwaliteit en grootste funfactor zorgde voor de leukste event foto animatie tot nog toe. De “Scenario fotostudio” insteek is allesbehalve een standaard photo booth.  Dankzij ons decor met zorgvuldig gekozen props, flexibele belichting en tal van mogelijke verhaallijnen stond variatie en creativiteit centraal. Samen met de bezoekers gingen we telkens op zoek naar een uniek, leuk verhaal om uit te beelden. Dit gegeven zorgde er voor dat in plaats van stijf te poseren de gasten aan het acteren gingen en geloof ons, er waren enkele oscar waardige prestaties doorheen de avond. Naast bakken fun, een decibelmeter die continu in het rood ging leverde dit ook een ongeziene variatie aan foto’s op, iets wat allesbehalve de norm is bij een standaard event fotostudio of een photo booth. Doordat de gasten ook van elkaar ideeën kregen kwamen ze ook keer op keer terug om iets anders, nieuws te proberen. Het Scenario Fotostudio concept overstijgt het klassieke fotohoekje en is eerder een unieke, hilarische animatie met een foto als blijvende herinnering. In’t kort: Fun, creativiteit, animatie en foto herinnering in één pakket.  Think about that!

We care about quality

As should you

Foto’s zijn overal; op weg naar het werk, op sociale media, op je smartphone. Ze zijn ontelbaar (probeer maar eens). Om hier tussenuit te springen is zowel de kwaliteit van het moment waarop de foto genomen wordt als het uiteindelijke resultaat super belangrijk. Wij focussen ons als eventfotograaf op beide punten zodat de foto’s makkelijk uit de massa springen en nog jaren meegaan als onschatbare herinnering. 

Bekijk het hieronder zelf maar even.  Heb je al eerder event fotostudio’s gezien die zo’n kwaliteit afleveren?  

Did you know

Life is all about props

Naast een goede storyline zijn props o zo belangrijk voor het succes van een foto opstelling. Ze ondersteunen het verhaal en zorgen er voor dat de gasten zich meer op hun gemak voelen doordat ze iets in hun handen hebben. Gedaan dus met dat awkward gedraai net voor de foto genomen wordt. 

Niet elke prop is de juiste prop, variatie in formaat, kleur en functie zijn heel belangrijk. De meest opvallende attributen in deze event fotostudio waren natuurlijk de gouden zetel, one armed bandit en de kluis. Ze zorgen er voor dat de foto uit meer niveau’s bestaat en laten heel wat variatie toe doordat ze beweegbaar zijn. Minder groot maar niet minder belangrijk waren de gouden staven, vals geld, gouden confetti, maskers en hoeden. Tot slot werden nog enkele laagjes magie toegevoegd  door het gebruik van onze rookmachine en kleurenfilters. Deze zorgden voor meer karakter en sfeer in de foto.

Direct Print & Share

Niets leuker dan verhalen en momenten delen vinden wij. Daarom kunnen de foto’s genomen in onze mobiele fotostudio onmiddellijk afgedrukt worden en ook via e-mail verstuurd worden.  We voorzien telkens een overlay in thema met logo en of quote, zo blijft je bedrijf /  merk altijd verbonden met de foto.

Job Info

Client Kommaboard

Date 29 Februari 2020

Location Van Der Valk Hotel Brussels Airport

Gek Idee? Shoot!

Kommaboard gaf ons de volledige creatieve vrijheid voor het uitwerken van deze fotoanimatie. We deden enkele voorstellen die werden gebaseerd op het thema en bijpassend moodboard. Deze gingen door onze creativiteit en pakken ervaring vlot over van concept naar heel geslaagd eindresultaat.

Benieuwd hoe we het er de eerste editie vanaf brachten? Bekijk de case hier