Campari mobiele studio fotografie en reportage

Eventfotografie

Client Butik Agency

Brand Campari

Product Eventfotografie + studiofotografie

 

Bezoekers verwelkomen doe je steeds in stijl, dat is waarom Campari een unieke welkomst drink uitwerkte voor Overtime @ Ipanema Hasselt. Bij aankomst kregen gasten onmiddellijk een frisse Campari cocktail aangeboden door verborgen deurtjes in de unieke photo wall te openen.

Dit was onmiddellijk ook een ideaal fotomoment om de avond te beginnen. Met behulp van enkele flitsers stelden we in geen tijd een mobiele event fotografie studio op om dit optimaal vast te leggen. Alle bezoekers konden zo alleen, per twee, of in groep dit leuke moment laten vereeuwigen, uiteraard met hun cocktail in de hand.

Dit was een heel leuk concept waarbij, door middel van eventfotografie, de bezoekers op een hele leuke manier getrakteerd werden op een frisse cocktail gekoppeld aan een herinnering waarbij het product van Campari op heel unieke wijze in de kijker werd gezet.

Een echte win-win dus.

 

 

 

Naast de press wall fotografie verzorgden we ook de sfeerreportage door het bereiden van de cocktails te fotograferen alsook enkele leuke sfeerbeelden te maken van de bezoekers die de verborgen deurtjes openden, hun cocktail in ontvangst namen, ... Alle foto's werden voorzien van een logo en online gezet op de Facebookpagina van het event.