Charley Vintage Caravan Photobooth

Charley, Photobooths

Client The Oval Office

Date 24/06/2016

Product Charley

Opties  10x15cm Fotoprints

Social media sharing

Geïntegreerde Slideshow

Voortuin met grasmat, omheining en sfeerverlichting

Charley The Travelling photobooth

Om alle medewerkers te bedanken die ooit meewerkten aan de populaire Eén serie “Thuis” werd een deel van de Tour & Taxis site omgevormd tot een heus festival terrein vol leuke eet en drank standjes, lounge area en uiteraard een Photo Booth. Omdat er heel wat ruimte voorhanden was en het hele gebeuren buiten plaatsvond was Charley de ideale booth voor deze opdracht. Onze op maat gemaakte vintage photo booth caravan werd van een leuke voortuin voorzien inclusief white picket fence en sfeerverlichting. Binnenin werden verschillende Thuis elementen toegevoegd om de foto-animatie helemaal binnen het Thuis thema uit te werken. Verschillende attributen werden voorzien om zo de foto’s wat verder op te leuken en de foto ervaring te verbeteren. Alle afbeeldingen die binnenin Charley werden genomen konden onmiddellijk bekeken worden op de 40″ touchscreen die werd geïntegreerd achter 1 van de vensters.

Bezoekers konden hun photo booth foto’s onmiddellijk delen op sociale media en afdrukken op 10x15cm fotopapier om de herinnering levend te houden lang na het event. Al deze zaken bij mekaar zorgden er voor dat Charley een schot in de roos was voor dit event.

Heb je zelf ook een event in openlucht gepland? Neem dan zeker even contact op met ons om te bekijken hoe we onze vintage caravan photobooth ook perfect bij jouw event kunnen laten aansluiten.