Chiquita Photobooth roadtour

Photobooths

PhotoBox Mini

Onverwacht volledig ondergedompeld worden in de Chiquita wereld en na een leuke photobooth sessie wegstappen met een leuke, blijvende herinnering én een kortingsbon?

Dat is exact wat we hielpen uitwerken met onze PhotoBox mini voor Chiquita.

Onze kleinste foto module werd voor de gelegenheid volledig in de klassieke blauw-gele merkkleuren gewrapped om zo bij te dragen aan een uniforme look and feel. De bezoekers namen plaats voor een  op maat gemaakte achtergrond en konden enkele leuke photobooth attributen gebruiken om zo ook de uiteindelijke print volledig binnen het thema te houden. Na de fotosessie kreeg elke bezoeker een afgedrukt exemplaar van zijn/haar foto mee in een op maat gemaakt hoesje.

Fotomarketing

Deze activatie was een mooi voorbeeld van fotomarketing doordat deze een leuke ervaring koppelen aan een persoonlijke herinnering, een foto, dit is een veel krachtigere tool dan een standaard flyer aangezien je hierbij op een positieve en persoonlijke manier met het merk in contact komt. Dit heeft als gevolg dat de foto’s, voorzien van logo en/of slogans, niet zomaar in de vuilbak belanden maar lange tijd bijgehouden kunnen worden. Verder kan de leuke ervaring ook een positieve invloed hebben op het koopgedrag van de bezoeker. Tot slot hadden bezoekers ook de mogelijkheid om hun ervaring rechtstreeks vanop de photobooth te delen met kennissen en vrienden via sociale media. Hierdoor is het bereik van de actie veel groter dan de fysieke omgeving van de booth.