Ciroc Selfie Station Tomorrowland

Hashtagprinter, Photobooths

Goede klanten verdienen het om extra in de watten gelegd te worden. Bij Ciroc Vodka dacht men hier ook zo over dus werd er een speciale activatie op poten gezet voor de Tomorrowland V.I.P. klanten. Bij een bestelling van een fles Ciroc Vodka kregen de bezoekers een aangepaste service waarbij een hostess persoonlijk brillen, selfie sticks en ballonnen overhandigde. Om het moment helemaal onvergetelijk te maken werd onze selfie station toegevoegd aan deze flow, hieronder kan je zien hoe we dit uitwerkten.

Selfie Station Workflow

Elk van de aanwezige hostessen kreeg een aangepaste versierde selfie stick met daarop een Samsung Galaxy S5. Hiermee werden selfies gemaakt met de V.I.P. feestvierders. Hierna werden alle foto’s onmiddellijk gesynchroniseerd met onze Selfie Station waarop de hostessen de foto’s konden afdrukken. Aangezien we een echt unieke herinnering aan de bezoekers wouden bezorgen kozen we voor een nieuw papierformaat. Een 10x15cm foto met 5×10 cm afscheurstrook.  Op het afscheurbare gedeelte werd een boodschap geplaatst die achteraf verwijderd kon worden. De overgebleven 10x10cm foto gaf een heel speciaal gevoel aangezien dit een Polaroïd look heeft terwijl de kost enerzijds veel lager is en de wauw factor / kwaliteit een pak hoger ligt. Een bijkomend voordeel van de Selfie Station t.o.v. Polaroids is dat we hierbij de mogelijkheid hadden om extra branding aan de foto’s toe te voegen. Hieronder kan je zelf zien welk effect dit had.

De Selfie Station is een aangepaste versie van onze hashtag printer. Vraag ons gerust hoe we voor jouw event / activatie een unieke workflow kunnen uitwerken.