Composite Trampoline Green Screen Photo Booth

Green Screen, Photobooths

Jump for joy

Samen het nieuwe jaar in springen?! Een perfect excuus om ons composite trampoline green screen photo booth concept uit de doeken te doen.

Trampoline Green Screen Photobooth setup

Leuker dan 'm klinkt?

Trampoline Green Screen Composite Photo Booth

het concept dat we bedachten voor deze foto animatie was er ééntje die je zeker niet standaard kan noemen. We brachten onze 2x3m trampoline en onze mobiele Green Screen Fotostudio mee om fun en kwaliteit naadloos in elkaar over te laten gaan. Uiteraard met knotsgekke foto’s tot gevolg. De bezoekers met z’n vijven tegelijkertijd laten springen was zowel voor de trampoline als voor de bezoekers zelf een te groot risico. Daarom kozen we er voor om het geheel als composite te verwezenlijken. In de praktijk sprongen de bezoekers 1 voor 1 op onze trampoline. De genomen foto’s werden hierna samengevoegd tot een groepsfoto waar iedereen met zijn/haar beste pose te zien was. (Onmogelijk om 5 personen simultaan goed te laten springen in 1 groepsfoto). De groene achtergronddoek werd vervangen door een digitale achtergrond en klaar was de foto! We werden overladen met waauw’s en oooh’s van de bezoekers aangezien ze helemaal niet verwacht hadden zo’n leuke foto te kunnen gaan maken. 

to infinity and beyond!

Schaalbaarheid

Doordat we de bezoekers apart fotograferen en individueel toevoegen aan de digitale omgeving zijn we niet gebonden aan maximaal aantal mensen per foto. Hierdoor konden bezoekers met wel 15 op de foto gaan zonder bijkomend risico op breuken en kneuzingen. Heel handig want de ervaring leert dat de bezoekers graag variëren in het aantal waarmee ze op de foto wensen te gaan.

Trampoline green screen photo booth composite

Parallax time

De foto animatie tegelijkertijd gebruiken om een te gekke video te maken?

We zouden onszelf niet zijn als we ook na de opdracht niet verder gaan denken om de lat nog wat hoger te leggen. Een dubbele slag slaan is hierbij altijd leuk. Foto en video in één activatie. Door de genomen 2D foto’s in 3D ruimte te animeren kunnen we van het foto moment snel ook een parallax video maken. De bezoekers lijken hier in de lucht te zweven in een Matrix achtige scene. Naast het printen van hun foto kunnen ze door middel van onze viewing stations hun video ook razendsnel gaan delen via e-mail en op sociale media.

Job Info

Client PSA MPET ATS

Agency The Oval Office

Location Plein publiek

Gek Idee? Shoot!

We kregen van The Oval office heel wat vrijheid om voorstellen te geven voor de uitwerking van deze fotoanimatie. We kunnen hierbij onze ervaring inschakelen om leuke concepten uit te werken, als bureau heb je op deze manier ook minder werk. Door een goede communicatie kunnen we zo optimaal de wensen van de eindklant invullen!