Fotostudio & Mozaïek sticker prints

Eventfotografie, Mozaïek, Sticker Prints

De Engie Challenge

Voor de nieuwjaarsreceptie van Engie kregen we de kans om enkele van onze laatste nieuwe mogelijkheden aan mekaar te koppelen. 

Zo hadden we onze mobiele fotostudio, reportagefotografie, standaard fotoprints en voor het eerst ook mozaïek stickerprints.  

Wat is hier zo speciaal aan?

De Mobiele Fotostudio

We doen al enkele jaren fotostudio’s op locatie. De honger naar betere kwaliteit foto’s en meer aantrekkelijke studio setup was groot dus besloten we dit in een nieuw jasje te steken. We haalden onze inspiratie voor deze setup op internet. We maakten gebruik van een effen papieren achtergrond gecombineerd met leuke ballonnen in een bijpassende kleur om het geheel fris te houden en de focus op de bezoekers te leggen.  Onze flitsbelichting werd zo uitgewerkt dat we naadloos konden schakelen tussen kleine en grote groepen zonder hierbij in te boeten aan kwaliteit.

print print print

Instant foto prints

Niets zo leuk dan een blijvend persoonlijk souvenir aan een leuke avond met collega’s en vrienden. Een goed excuus om onze fotoprinter op volle toeren te laten draaien en de bezoekers enkele seconden na hun passage in onze fotostudio van een 10x15cm fotoprint te voorzien. We zouden uiteraard niet willen dat hierom gevochten wordt dus zorgden we er voor dat iedereen die op de foto stond een exemplaar kreeg. Goed voor een slordige 1000 prints. Job well done printer!

PS: Je zou kunnen denken dat fotoprints old skool zijn, niets is minder waar. Aangezien iedereen volop digitale foto’s neemt met de smartphone is een afgedrukte versie van een topfoto net uniek en wordt deze meer gekoesterd! Perfect om op het bureau te plaatsen of op de koelkast.

Zoom Zoooom

Kwaliteit telt!

We zijn er net als onze klanten van overtuigd dat kwaliteit belangrijk is. In een tijd waar alles heel vluchtig is nemen we graag de tijd om een leuke, goede foto te maken. Dit geeft de bezoekers een super gevoel en zorgt er voor dat de hele beleving leuker wordt en dus ook langer blijft hangen! Controleer zelf even de kwaliteit door onderstaande crop (uitvergrote versie) onder de loupe te nemen.

PS: Door de hoge kwaliteit van de foto’s kunnen deze later ook nog voor andere doeleinden gebruikt worden, altijd leuk meegenomen.

Go big or go home

Mozaïek Logo Sticker prints

We waren op voorhand al heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheden qua prints. Vanaf nu kunnen we alles nog een tikkeltje specialer maken door fotostickers, fotomagneten en foto postkaarten te gaan afdrukken. Dit opent weer een hele waaier aan creatieve mogelijkheden. Eentje daarvan konden we alvast verwezenlijken voor Engie. We kregen de uitdaging om het nieuwe 3D logo in slechts enkele uren tijd om te vormen in een heuse foto mozaïek. Hiervoor werden 2 fotografen de massa ingestuurd om geposeerde foto’s te maken van de bezoekers. Deze werden afgedrukt op 7,5x10cm fotostickers. De beelden die gemaakt werden in onze mobiele event fotostudio werden op 10x15cm stickers afgedrukt en beiden werden gecombineerd tot de grote mozaïek. Dit was ook weer goed voor 800+ prints.

Job Info

Client Engie

Agency Escape Events

Date 26 januari 2018

Location Engie Tower Brussel

Gek Idee? Shoot!

We kregen van Escape Events heel wat vrijheid om voorstellen te geven voor de uitwerking van deze fotoanimaties. We kunnen hierbij onze ervaring inschakelen om leuke concepten uit te werken, als bureau heb je op deze manier ook minder werk. Door een goede communicatie kunnen we zo optimaal de wensen van de eindklant invullen!