Great Gatsby Event Fotostudio

Eventfotografie

Great Gatsby Event fotostudio

We zijn altijd te vinden voor een goed thema feest! De combinatie van decor en aangepaste outfits zijn het ideale recept voor een geslaagde foto animatie. Hieronder krijg je een kijkje achter de schermen bij onze Great Gatsby photo booth opstelling.

There's no ``one size fits all``

Aangepaste event fotostudio

Elk event brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. We dienen steeds te werken met andere achtergronden, lichtomstandigheden, oppervlakte voor de opstelling, … . Gelukkig genoeg is dit net één van onze sterktes. We kunnen bij het opstellen van onze event fotostudio steeds terugvallen op onze ervaring en creativiteit om het onderste uit de kan te halen. De decor opstelling inclusief Chesterfield zetel is een garantie voor succes aangezien bezoekers zich veel meer ontspannen voelen in dit soort setups.  (Lees er meer over in onze blogpost.)  

You choose, you lose

Event proof

Onze event fotostudio is 100% event proof. Dat wil zeggen dat we kunnen inspelen op heel wat variatie in aantallen. Bezoekers komen soms graag met z’n tweeën, wat later met z’n tienen. Perfect logisch lijkt ons en daarbij moet elke foto er eentje zijn om in te kaderen. We zorgen er voor dat de bezoekers helemaal niets merken van de technische uitdaging dat dit voor ons meebrengt maar zich volledig kunnen richten op de perfecte pose!

Kwaliteit op locatie

Het echte fotostudio gevoel!

Elke keer de lat wat hoger leggen. Dat is waar we op mikken om zowel de ervaring bij het betreden van onze event fotostudio en het zien van de uiteindelijke foto te verbeteren. Kwaliteit is de factor die hierbij alles bindt. Dit start bij het zien van de studio op afstand en eindigt bij de complimenten die we krijgen van tevreden bezoekers wanneer ze hun afgedrukte foto in handen krijgen.

PS: Let vooral ook op de platenspeler links in beeld, de subtiele toevoeging van een extra flitser zorgt er voor dat deze een sterkere plaats krijgt in het finale plaatje. It’s in the details!

Spread the love

Social media sharing

Delen van ervaringen is een van de belangrijkste dingen in  het leven. Uiteraard is dit ook helemaal waar voor de foto’s die we nemen. Bezoekers moeten snel een print mee krijgen en indien gewenst de foto ook digitaal kunnen bemachtigen. Met de invoering van de GDPR wetgeving werd dit wat ingewikkelder dan voorheen. Gelukkig genoeg zijn onze print en sharing stations hierop volledig voorzien en merken de bezoekers er weinig van. Wil je gegevens verzamelen, opt-ins toevoegen en toch wettelijk helemaal in orde zijn? Geef ons snel een seintje. 

Job Info

Client We Make You Happy

Event Great Gatsby Night

Date 30/11/2018

Location Oude Vismijn Gent

Matching efforts

Voor dit project werkten we samen met We Make You Happy om de invulling geheel binnen het thema Great Gatsby te doen. Doordat we geregeld samenwerken is het makkelijk voor ons beiden om met relatief weinig effort tot een heel geslaagd resultaat te komen.