Lotto Surprise Green Screen Photo Booth

Green Screen, Photobooths

Lotto Surprise Green Screen Photo Booth

Hoe werk je een green screen actie uit met een land als Spanje als thema? Easy met ons “vierkante meter” concept. Lees er alles over in deze case 

Green Screen voorbeeld foto

De Vierkante Meter

Is dat niet wat klein?

Onze vierkante meter green screen photo booth opstelling heeft enkele leuke voordelen ten opzichte van standaard green screen setups. Eerst en vooral kunnen we door dit concept de grootte van de gebruikte objecten vrij gaan aanpassen. Zo kunnen we een wijnglas heel groot maken of een stier kleiner dan de mensen. De mogelijkheden van dit concept zijn daardoor nagenoeg eindeloos. Ten tweede zorgt het plateau (dat net wat groter is dan één vierkante meter) er voor dat de bezoekers lekker dicht bij mekaar gaan staan. Dit heeft als voordeel dat de bezoekers wat creatiever omspringen met hun plaatsing en al snel wat gekkere poses aannemen. Ook staan de gasten steeds op de juiste plaats ten opzichte van zowel de achtergrond doek als van onze flitsbelichting. Je merkt het, enkel voordelen.

Fotograaf versus volautomatische photo booth

Battle of the century

Dankzij onze unieke aanpak op vlak van photo booths kunnen we naadloos schakelen tussen volautomatische en manuele opstellingen. Dit doen we in functie van het event en de bezoekers. Een opstelling met fotograaf heeft als voordeel dat de bezoekers meer gecoacht kunnen worden. Zowel voor de beleving op de set als voor de kwaliteit van de poses en de expressie van de bezoekers is dit zeker een meerwaarde. Er zijn echter events waarbij een fotograaf nu eenmaal niet zo snel, lang kan werken als onze volautomatische setups. In dit geval kunnen we dezelfde opstelling gebruiken, nog steeds topkwaliteit afleveren en toch veel meer mensen op korte tijd van een foto voorzien. Een “one size fits all” bestaat in onze ogen niet maar dat vinden we allesbehalve jammer aangezien we makkelijk kunnen inspelen op de specifieke wensen van de event organisator.

Say Cheese Green Screen Studio Behind The Scenes

Op zoek naar betere green screen kwaliteit?

Hoera, je kan stoppen met zoeken.

Ondermaatse green screen activaties zijn schering en inslag. Wij hebben onze portie saaie en pitloze chroma key jobs wel gehad. Tijd voor vernieuwing vonden we. Daarom gingen we inspiratie zoeken bij ‘s werelds beste reclame fotografen. De combinatie met onze ervaring en skills op vlak van photoshop en fotografie zorgen er voor dat we klaar zijn om de lat een heel pak hoger te leggen. Daag ons gerust uit met een van de pot gerukt idee (dat mag letterlijk) en wij laten met plezier onze comfort zone achter ons om jou van een fris en vooral heel leuk concept te voorzien.

Heb jij het licht gezien?

Wij wel

De basis van een goede green screen photo booth is licht. De combinatie van de belichting van de achtergrond en de gasten op de set dienen naadloos in mekaar over te gaan. Dit begint dus vanzelfsprekend bij een goede uitlichting van de gasten op de set. Zonder dit gegeven kan je geen realistische chroma key photo booth opstelling bekomen en ziet alles er gegarandeerd fake uit. Wij dragen met plezier 30 kilogram extra materiaal mee, komen meer dan een uur vroeger dan onze collega’s omdat we vinden dat het verschil er echt toe doet. Studio kwaliteit foto’s op events, daar gaan we voor!

Job Info

Client Lotto

Agency We Make You Happy

Date 20/04/2018

Location Nationale Loterij Brussel

Gek Idee? Shoot!

Zie je mogelijkheden in dit concept om voor jouw event / merk een onvergetelijke fotoshoot op poten te zetten? Vraag ons vrijblijvend naar onze ideeën, wie weet maken we het onmogelijke mogelijk (dat kan met green screen)!