Mistral Home Ladies Night photo booth

Event Fotostudio, Eventfotografie

The fluffiest photo booth yet

We zijn altijd te vinden voor een leuk idee. Dit keer kregen we de vraag of we 1100 vrouwen van een unieke herinnering konden voorzien tijdens de onvergetelijke Ladies Night bij Mistral Home. We gingen met onze mobiele event fotostudio op missie. Meer info en video zie je hieronder.

Pillow fight!

Perspectief is alles

Net zoals bij onze event fotografie houden we er van om bij onze studio en photo booth opstellingen het perspectief aan te passen. Dit zorgt er mede met de studio belichting voor dat we een geheel andere foto kunnen afleveren dan wat bezoekers zelf kunnen maken. Combineer dit met een gigantische bak vol me kussens en een hele boel vriendinnen, dan zit je goed voor onvergetelijke foto’s die gegarandeerd lange tijd een plaatsje krijgen op het prikbord of de koelkast. Aangezien het logo van Mistral Home duidelijk op de foto is weergegeven blijft ook de link tussen event, bedrijf en de leuke ervaring behouden.

It takes quality to get quality

The best tools for the job

Dagelijks zien we een massa foto’s voorbijkomen, het is voor ons net zo belangrijk als voor onze klanten om gezien te worden in deze continue stroom van foto’s en filmpjes. Hiervoor kiezen we resoluut voor kwaliteit bij het uitwerken van onze photo booth opstellingen, of ze nu manueel, semi-automatisch of geheel automatisch zijn. Deze kwaliteit begint bij onze keuze voor materiaal, we werken met pro-Canon, Elinchrom en Apple gear om er voor te zorgen dat we alle details zo goed mogelijk kunnen vastleggen. We zijn er van overtuigd dat de extra kwaliteit van onze event fotostudio de hele ervaring nog versterkt en de foto’s dus nog langer gekoesterd zullen worden.

Wie gooit er nu ook een leuke foto van zichzelf met vrienden of vriendinnen weg?

GDPR compliant

Sharing is caring

Uiteraard moeten de foto’s van onze photobooths en event fotostudio’s ook zo snel mogelijk gedeeld kunnen worden. Hiervoor is onze sharing station uitermate geschikt. Met het invoeren van de nieuwe GDPR wetgeving is dit technisch wat ingewikkelder geworden voor de leek. Wij hebben onze systemen echter naadloos aangepast zodat de gasten hun foto’s makkelijk kunnen delen. Het bedrijf of merk kan op deze manier optimaal kunnen gebruik maken van data captatie of gebruik van de foto’s op de sociale media dankzij het toevoegen van de nodige disclaimers en opt-ins.

Job Info

Client Mistral Home

Date 30 Augustus 2018

Location Mistral Home

Gebundelde krachten

We kregen van Mistral Home dit leuke idee aangereikt met volledige vrijheid qua praktische uitwerking. Op deze manier konden we onze know how perfect doen aansluiten bij hun doelstellingen en creëerden samen we deze top foto animatie!