Photobooth en eventfotografie, de ideale combinatie

Eventfotografie, Photobooths, Woody

Onlangs werden we voor het nieuwjaarsfeest van Hilti gevraagd om zowel de eventfotografie als de photobooth te verzorgen. Dit was ons op het lijf geschreven aangezien we niets liever doen dan evenementen op zoveel mogelijk verschillende manieren vastleggen.

 

Eventfotografie + Photobooth, een goede combinatie?

 

In deze paragraaf zetten we graag de voordelen van deze package deal op een rij.

  • Door het inschakelen van zowel Woody als eventfotograaf zorg je er voor dat je na afloop van het event zowel kan lachen om alle gekke poses van de booth alsook de volledige avond kan herbeleven aan de hand van de sfeerfoto’s.
  • De bezoekers krijgen de avond zelf reeds iets tastbaars mee naar huis.
  • De fotograaf kan zich focussen op een kwalitatieve reportage terwijl de gasten ook de mogelijkheid hebben om crazy pics te nemen aan de automatische booth.
  • De gasten voelen zich minder geremd voor een photobooth, dit levert gegarandeerd ongeziene taferelen op
  • Wanneer je de combinatie boekt krijg je een mooie korting
  • We zijn altijd in de buurt om razendsnel papier bij te vullen indien nodig

Woody

Aangezien alles in Cowboy / western thema was leek het ons niet meer dan logisch om Woody als photobooth in te schakelen aangezien deze minder industrieel oogt dan standaard fotohokjes en ook een schot in de roos is op vlak van fotokwaliteit. Er werd een aangepast decor neergezet dat volledig in het thema paste. Om dit wat meer punch te geven plaatsten we nog een extra flitser om wat meer licht uit de afgedekte vensters te laten komen.

Hieronder kan je enkele onbewerkte foto’s terugvinden van Woody ter illustratie van de fotokwaliteit.

woody-photobooth-saycheese-onbewerkt2-hiltiwoody-photobooth-saycheese-onbewerkt3-hiltiwoody-photobooth-saycheese-onbewerkt4-hiltiwoody-photobooth-saycheese-onbewerkt5-hilti

Eventfotografie

Hier laten we de foto’s graag voor zich spreken 😉