Skip links

(event) Fotografie 

is zoals chirurgie, je kan de beste hartchirurg ter wereld zijn maar dat wil nog niet zeggen dat je de beste hersenchirurg bent. Wij specialiseren ons in eventfotografie en dat is waarom we de beste keuze zijn om jouw event kwalitatief in beeld te brengen van start tot eind. Of het nu gaat om een beurs, personeelsfeest, sportevenement, festival, brand activatie, … wij zorgen er voor dat je de beste foto’s krijgt. Met jaren ervaring in de eventfotografie weten we als geen ander hoe we op het juiste moment op de juiste plek dienen te staan om elk moment zo goed mogelijk vast te leggen.

 

Vraag gerust naar ons eerder werk, we tonen je graag volledige sfeerreportages zodat je kan zien dat ons portfolio niet bestaat uit lucky shots maar je wel degelijk een volledig kwalitatief foto verhaal krijgt na afloop van het evenement.

Onze Technologie

Naast kwaliteit in fotografie hebben we ook een sterk staaltje technologie onder de motorkap. Heb je een event app ontworpen voor smartphones? Dan kunnen we een galerij uitwerken die in je app zichtbaar is. Hierop kunnen de bezoekers onmiddellijk de foto’s van het event zien terwijl het aan de gang is! Wil je graag een mediawall waar alle genomen foto’s van de fotograaf en/of photo booth op afspelen? Dan zit je bij ons ook goed! We kunnen de bezoekers op je event of festival ook onmiddellijk voorzien van een barcode die bij hun foto hoort. Deze kan gebruikt worden voor onsite printing en offsite mobiele downloads. Leuk om de bezoekers naar je stand te lokken en hen na bezoek aan de stand de foto digitaal ter beschikking te stellen.

We denken graag mee met jou om er voor te zorgen dat je de ideale mix hebt van eventfotografie en technologie om jouw event optimaal in de kijker te zetten

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Kwalitatieve fotoreportages van begin tot einde.

OOG VOOR DETAIL

Wij zorgen er voor dat we niets over het hoofd zien tijdens jouw evenement.

FOTOREPORTAGES

Say Cheese fotografeert niet alleen je gasten maar ook bedrijfspresentaties, catering diensten, recepties, speciale acts en zoveel meer!

GEPERSONALISEERD

Wij zoeken steeds naar de juiste aanpak voor jouw evenement.

Overtuigd? Boek nu.

Druk hier