• Event Fotostudio

    Eventfotografie meets studiokwaliteit

Met onze vernieuwde event foto studio krijg je nu de kans om de bezoekers van je event een fotoshoot te laten meemaken. Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat dit meer is dan de standaard photo booth beleving aangezien we de bezoekers graag op een enthousiaste manier coachen om de gekste ideeën waar te maken. We leggen de lat hierbij graag heel hoog en gaan voor fotostudio kwaliteit foto’s op events. Heeft jouw bedrijf net een nieuwe reclame campagne uitgewerkt en wil je de bezoekers herin laten plaatsnemen? Dat kan perfect. Heb je nog geen campagne beelden en wil je de bezoekers laten schitteren in de volgende campagne dan kan dat uiteraard ook! Wij zorgen er voor dat zowel de bezoekers als jouw bedrijf/merk een top foto ontvangen die lang na het event nog heel wat positieve herinneringen oproept.  Alle genomen foto’s kunnen onmiddellijk beschikbaar gesteld worden in online galerijen, afgedrukt worden op verschillende formaten of gedeeld worden via sociale media. Dit alles uiteraard met jouw logo en branding.

Veelzijdigheid troef

Door de moduleerbaarheid van onze studio kunnen we deze naadloos aanpassen om naadloos aan te sluiten bij elk event!

Storytelling_Scenario-Photo-Booth_Peaky_Blinders

Wat maakt onze mobiele studio zo anders?

De Event Fotostudio

We zijn niet snel tevreden, een correct maar saai uitgelichte foto maakt ons niet warm en we verwachten dat onze klanten er net zo over denken. Daarom spaarden we kosten noch moeite voor de vernieuwing van onze nieuwe evenementen foto studio. Onze focus hierbij lag op kwaliteit en looks van de gebruikte materialen om zo ook een nieuwe standaard qua foto’s te kunnen bereiken. We kiezen resoluut voor de best mogelijke tools om dit te bekomen. Ook al brengt dit met zich mee dat we heel wat extra gewicht moeten dragen en wat langer bezig zijn met het opzetten van de studio. Tegen de tijd dat de bezoekers aankomen willen we ze in één oogopslag overtuigen dat de event foto studio deze keer helemaal PRO is! De aah’s oeeeh’s en waauws die we horen na het overhandigen van de foto’s zijn voor ons het mooiste compliment!

Fun verzekerd

Onze fotostudio is meer dan een standaard photo booth, het is een heuse animatie waar bezoekers keer op keer terug naartoe komen.

Onze Event Fotostudio in actie

Zoom Zoooom

Kwaliteit telt!

We zijn er net als onze klanten van overtuigd dat kwaliteit belangrijk is. In een tijd waar alles heel vluchtig is nemen we graag de tijd om een leuke, goede foto te maken. Dit geeft de bezoekers een super gevoel en zorgt er voor dat de hele beleving leuker wordt en dus ook langer blijft hangen! We worden dag in dag uit gebombardeerd met foto’s en video’s van vrienden, familie en kennissen. Wij zijn er van overtuigd dat de foto’s uit onze fotostudio hier makkelijk tussenuit springen door de klasse en uitstraling. Hierdoor bereiken we meer mensen en dit zorgt er op zijn beurt voor dat onze foto’s een hogere waarde hebben als marketingtool.

Controleer zelf even de kwaliteit door onderstaande crop (uitvergrote versie) onder de loupe te nemen.

PS: Door de hoge kwaliteit van de foto’s kunnen deze later ook nog voor andere doeleinden gebruikt worden, altijd leuk meegenomen.

Monki Fotostudio Say Cheese

Doe wat inspiratie op bij het zien van deze cases.


We trachten steeds leuke en frisse ideeën aan te reiken om zo elke setting voor onze fotostudio uniek te maken. Hiervoor kunnen we  beroep doen op  onze jarenlange ervaring en onuitputbare creatieve goesting om de best mogelijke fit te voorzien tussen beschikbare ruimte, flow van de bezoekers, doel van de foto-animatie, aantrekkelijkheid en algemene beleving.

print print print

Instant foto prints

Niets zo leuk dan een blijvend persoonlijk souvenir aan een leuke avond met collega’s en vrienden. Een goed excuus om onze fotoprinter op volle toeren te laten draaien en de bezoekers enkele seconden na hun passage in onze fotostudio van een fotoprint te voorzien. We zouden uiteraard niet willen dat hierom gevochten wordt dus zorgen we er steeds voor dat iedereen die op de foto staat een exemplaar mee naar huis kan nemen.

PS: Je zou kunnen denken dat fotoprints old skool zijn, niets is minder waar. Aangezien iedereen volop digitale foto’s neemt met de smartphone is een afgedrukte versie van een topfoto net uniek en wordt deze meer gekoesterd! Perfect om op het bureau te plaatsen of op de koelkast.

Wat kunnen we nog meer?

Mozaïek Logo Sticker prints

We gaan graag nog een stapje verder waar anderen stoppen. Vanaf nu kunnen we alles nog een tikkeltje specialer maken door fotostickers, fotomagneten en foto postkaarten te gaan afdrukken. Dit opent weer een hele waaier aan creatieve mogelijkheden. Eentje daarvan is de foto mozaïek. Hierbij kunnen we een afbeelding programmeren die door toevoeging van de foto’s gemaakt in onze studio als kleine puzzelstukjes van 7,5x10cm helemaal tot leven komt als supergrote mozaïek. Deze kan achteraf op in de meegenomen worden en in de inkomhal van het bedrijf geplaatst worden als leuke herinnering.

Photo booth holiday greetings

Postkaart prints

Vanaf nu kunnen onze photo booths ook gebruikt worden om gepersonaliseerde postkaarten te maken. Geen imitaties, vanaf nu zijn ze the real deal, op karton en direct klaar om te verzenden. Geef bezoekers de kans om hun eigen boodschap toe te voegen en zo een vriend, kennis of familielid te verrassen met deze leuke attentie. Wij voorzien indien gewenst postzegels zodat alle kaarten onmiddellijk op de post kunnen. Kan wel tellen als unieke insteek voor een foto activatie! Niet?

Fotoshoot actie!


Gek Idee? Shoot!

We houden er van om vanaf de conceptuele fase mee te denken met jou om samen het onderste uit de kan te halen om jouw doelstellingen maximaal in te vullen. Hierbij gaan we geen uitdaging uit de weg.

Overtuigd? Boek nu.