Skip links

Foto Mozaïek 

Alle bezoekers verenigen door middel van een foto-animatie is nooit makkelijker geweest dan nu. Kies een typerend beeld, voeg een logo toe en laat de foto mozaïek tot leven komen als blijvende herinnering aan de kracht van jouw onderneming, goede doel of merk.

De Foto mozaïek als kunstwerk

Net zoals bij kunstwerken kan je bij de fotomozaïek kiezen tussen verschillende vormen en formaten. Of je nu met een paar medewerkers op een teambuilding de kracht van het geheel wil in de verf zetten of op een activatie voor een bekend merk bezoekers wil aantrekken in het midden van een plein, wij helpen jou de juiste keuze maken om jouw doel te bereiken. Eén ding is zeker, de gevormde foto mozaïek is telkens een uniek stuk dat net zoals een kunstwerk een eigen verhaal vertelt.
De mozaïek kan onmiddellijk na het afwerken ook op een leuk plekje op HQ aan de muur gehangen worden om zo aan te tonen dat jullie samen sterk zijn!

Actie

Niets zo leuk als je steentje bijdragen aan een groter en vooral ook leuk geheel. De Fotomozaïek wakkert de nieuwsgierigheid in ons aan. Wat doen die mensen daar? Wat trekt die andere bezoekers aan? Welke afbeelding wordt er gevormd? Al deze vragen zorgen er voor dat we sneller zelf ook een kijkje gaan nemen op de plaats waar de actie is. Eens aangekomen zorgt de laagdrempeligheid er voor dat de nieuwsgierigen ook willen deelnemen. De bezoekers kunnen al snel hun eigen stukje van de puzzel gaan toevoegen aan de mozaïek.

Hoe kan ik de Foto mozaïek in de praktijk gebruiken?

Stimuleer de bezoekers om online hun foto te delen met een hashtag gekoppeld aan jouw product. Monitor deze met een hashtagprinter, geef de bezoekers in ruil voor hun share op Instagram een leuke print out van de foto en/of een andere incentive. Laat ze hierna ook nog zelf hun fotootje op de wand toevoegen en je hebt een hele hoop vliegen in 1 klap. Een Win-Win-Win situatie lijkt ons aangezien jouw merk online zichtbaar is op Instagram, offline op de locatie van de activatie. De bezoeker doet voordeel door de hardcopy print, een koel drankje/hapje en de ervaring van meegewerkt te hebben aan een super vette en unieke Fotomozaïek.

Bedrijfsevents

Eén voor allen, allen voor één

Zet de kracht van de onderneming in de kijker door met z’n allen deze puzzel te vervolledigen. Samen zorgen jullie voor een sterker geheel. Kies één van onze producten; Woody, Event fotostudio, Marley, hashtagprinter, … en laat iedereen zijn/haar steentje bijdragen. Een bedrijf met meerdere vestigingen? Geen probleem, de mozaïek wordt opgeslagen in onze systemen en kan later in veelvoud afgedrukt worden om zo in elke vestiging een blijvende eye-catcher te worden.

We kunnen de Fotomozaïek ook in real-time laten uitwerken op schermen doorheen het event om zo nog meer gasten te stimuleren een stukje van de grote puzzel te worden.

Overtuigd? Boek nu.

Druk hier