Skip links

Klaar om ouderwetse en saaie green screen animaties achter te laten? Wil je ontdekken hoe we zowel op vlak van beleving op de set, uitstraling van de studio en uiteindelijke fotokwaliteit het onmogelijke toch kunnen waarmaken? Neem dan snel een kijkje hieronder want wij nemen je graag mee naar de green screen mogelijkheden van de toekomst.

Ervaring en honger

De combinatie van jarenlange ervaring en een onstilbare honger naar meer fun en kwaliteit zorgen er voor dat je bij ons aan het juiste adres bent als je klaar bent voor de volgende stap.

Next Level Green Screen Fotostudio

Niet alleen anders maar vooral ook beter!

Na het vernieuwen van onze event fotostudio was het tijd om onze green screen fotostudio in een nieuw jasje te steken. We gooiden al onze ervaringen bij mekaar en gingen vanaf nul aan de slag om een volledig nieuw product uit te werken. Hierbij staat net zoals bij onze andere producten kwaliteit, veelzijdigheid en fun centraal. We begrijpen als geen ander hoe we deze elementen allemaal kunnen laten samenkomen tot één meeslepend en fris verhaal.

Een green screen activatie is in onze ogen veel meer dan een plek waar we een groene doek kunnen gaan vervangen door een digitale afbeelding. Wij bekijken het door de ogen van een kind en zien de green screen fotostudio als dè plek op jouw evenement waar fantasie en realiteit opnieuw verbonden worden. Waar bezoekers acteurs worden en, ook al is het maar voor heel even, hun stoutste dromen en wildste avonturen kunnen (her)beleven. We nemen jou net zoals in Alice in Wonderland mee door de tunnel, naar de plek waar magie tot leven komt. We geven tal van aanwijzingen en suggesties over hoe het verhaal achter de foto is opgebouwd maar we luisteren vooral ook naar jouw eigen kijk op het verhaal. Enkel zo kunnen we jouw inlevingsvermogen gaan aanwakkeren en je stimuleren om jouw beste acteerprestaties op de plank te leggen en zo jouw ongetwijfeld oscar waardige versie van het verhaal neer te laten zetten.

Een geslaagde green screen animatie is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Net zoals een top surfer de moeilijkste golven ogenschijnlijk moeiteloos bedwingt bezitten wij ook een heel uitgebreide trukendoos en bakken fantasie om met gemak het meest onwaarschijnlijke mogelijk te maken.

Een kijkje achter de schermen!

Snel een kijkje achter de schermen nemen? Hieronder zie je hoe we het reële naadloos kunnen integreren in de digitale / fantasie omgeving. Let zeker op de extra elementen op de set, expressie en belichting van voor en achtergrond.

Before
After
Wat maakt onze green screen studio zo anders?

Animatie en herinnering in één.

We zijn er van overtuigd dat je niet kan beter worden zonder je grenzen op te zoeken. Aangezien we graag nog veel beter worden gaan we telkens opnieuw op zoek naar onze grenzen om deze keer op keer te verleggen. De eerste indruk is hierbij heel belangrijk. Een aantrekkelijke opstelling op het event is voor ons een absolute must aangezien de omgeving waarin onze fotoanimatie plaatsvindt even belangrijk is als de foto op zich. De materialen die we gebruiken gaan vanaf het begin de aandacht trekken en zorgen er voor dat de kwaliteit van het licht en dus ook de foto het best mogelijke is. Daarnaast is de green screen fotostudio veel meer dan een plek om een foto te nemen, de inleving en connectie met de digitale wereld zijn heel belangrijk voor het realistische eindresultaat. Doordat we onze tijd nemen om elke bezoeker in het verhaal te betrekken, we hen actief laten meewerken aan de foto zit er meer verhaal achter het uiteindelijke plaatje. Het is een mini-event / teambuilding in één met een tastbare herinnering die nog lang zal bijblijven als beloning. Twee vliegen in één klap!

Print – Share – Connect 

Via onze splinternieuwe viewing station kunnen de net gemaakte foto’s kunnen alle foto’s onmiddellijk afgedrukt worden en gedeeld worden via de sociale media. Wil je in ruil voor een printje of een share ook nog gegevens verzamelen of de bezoekers bevragen? Dan kan dit ook, helemaal volgens de GDPR-richtlijnen.

Automatisch / Manueel of iets daartussen

Flexibiliteit troef

Er is geen “one size fits all” wat betreft green screen opstellingen. Dat is waarom onze green screen fotostudio geen vaste opstelling is maar een flexibele verzameling van software, foto apparatuur, attributen en vooral fantasie. Voor elke green screen animatie gaan we opnieuw naar de tekentafel om te bekijken hoe we met de middelen die we ter beschikking hebben het onderste uit de kan kunnen halen. Hierbij streven we steeds naar een evenwicht tussen creativiteit, snelheid, beleving en fotokwaliteit.

Before
After
De beste kleinste green screen fotostudio

De vierkante meter

Weinig plek en toch zin in een knaller van een green screen foto animatie? Geen paniek, ons “vierkante meter” concept zorgt er voor dat we de gasten alsnog van een topfoto kunnen voorzien. Heeft je event of merk verschillende thema’s en weet je niet goed hoe deze te verenigen in één foto dan komt de vierkante meter zeker van pas. Doordat we geen rekening hoeven te houden met de relatieve grootte van de afzonderlijke elementen kunnen we zowel een mier als een olifant op een leuke manier samen in het frame krijgen!

Beweeg met je cursor over de foto om af te wisselen tussen de vierkante meter green screen foto en de afgewerkte compositie.

Gek Idee? Shoot!

Contacteer ons zeker als je na het zien van ons eerdere werk zelf ook een idee hebt gekregen. We doen niet liever dan met jou meedenken om samen een mega leuke en ongezien vette video animatie uit te werken! 

Druk hier