Skip links

Ready, set, SPIN! 

Video is hot! Onze 360° booth is dat ook!
Neem plaats op het platform, ga uit de bol, de camera doet de rest!

Enkele uitgewerkte cases 

Bedrijfsevents & Brand activations

Coole dynamische content brengen met leuke effecten, catchy tunes en een leuke intro en outro. Helemaal in de stijl van jouw event of merk. Dat is kinderspel voor onze 360° video booth. Lever ons je logo aan en wij gaan aan de slag om een leuke op maat gemaakte video animatie voor je uit te werken. Video werkt keihard op sociale media, om hier optimaal gebruik van te maken zijn de filmpjes gemaakt in onze 360° booth onmiddellijk deelbaar, geen delays en directe impact. What more do you want?

Intro & Outro

Maak de knotsgekke 360 filmpjes helemaal eigen door jouw logo en huisstijl toe te voegen

Effecten?

Sparkling effects? Slow motion? Glitch effects? No problemo, we got you covered

Gepersonaliseerde mail

Wij zorgen ervoor dat de stijl van je merk of event terug komt in de mailing.

Datacaptatie

Verzamel data van al je bezoekers en zie welke impact de activatie heeft.

Tap to start!

FUN verzekerd

De 360° booth komt steeds met een begeleider om de bezoekers te inspireren en assisteren. De aankleding van de omgeving vinden we ook super belangrijk, we brengen dus telkens afzetpaaltjes, belichting en eventuele achtergronden mee om er voor te zorgen dat alles er aantrekkelijk uitziet en ook veilig kan doorgaan.

 

Party Tip: Een extra scherm beschikbaar achter de dj? Gooi in plaats van een old school equalizer deze filmpjes op het scherm en gebruik de coole moves om het feest naar een volgend niveau te tillen.

Gek Idee? Shoot!

Contacteer ons zeker als je na het zien van ons eerdere werk zelf ook een idee hebt gekregen. We doen niet liever dan met jou meedenken om samen een mega leuke en ongezien vette video animatie uit te werken! 

Druk hier