Skip links

Strike a pose , be a star ! 

Onze revolutionaire robotarm is niet alleen een tool; het is de sleutel tot onbeperkte creatieve mogelijkheden, waarbij elke herhaling een nieuwe kans is om je bezoekers vast te leggen. Met een focus op filmkwaliteit brengen we de glamour van de rode loper naar uw evenement, waardoor elke gast zich een ster voelt.

Creativity from every angle!

B2B events & Brand activations

Coole dynamische content brengen met leuke effecten, catchy tunes en een leuke intro en outro. Helemaal in de stijl van jouw event of merk. Dat is kinderspel voor onze Neobot. Lever ons je logo aan en wij gaan aan de slag om een leuke op maat gemaakte video animatie voor je uit te werken. Video werkt keihard op sociale media, om hier optimaal gebruik van te maken zijn de filmpjes gemaakt in onze Neobot onmiddellijk deelbaar, geen delays en directe impact. What more do you want?

Neobot

Kies uit onze bibliotheek van moves of laat ons er eentje speciaal voor jouw event ontwikkelen.

Maak de stijlvolle filmpjes helemaal eigen door jouw logo en huisstijl toe te voegen

Sparkling effects? Slow motion? Glitch effects? No problemo, we got you covered

Wij zorgen ervoor dat de stijl van je merk of event terug komt in de mailing.

Verzamel data van al je bezoekers en zie welke impact de activatie heeft.

Tap to start!

FUN verzekerd

De Neobot komt steeds met een begeleider om de bezoekers te inspireren en assisteren. De aankleding van de omgeving vinden we ook super belangrijk, we brengen dus telkens afzetpaaltjes, belichting en eventuele achtergronden mee om er voor te zorgen dat alles er aantrekkelijk uitziet en ook veilig kan doorgaan.

 

Party Tip: Een extra scherm beschikbaar achter de dj? Gooi in plaats van een old school equalizer deze filmpjes op het scherm en gebruik de coole moves om het feest naar een volgend niveau te tillen.

Gek Idee? Shoot!

Contacteer ons zeker als je na het zien van ons eerdere werk zelf ook een idee hebt gekregen. We doen niet liever dan met jou meedenken om samen een mega leuke en ongezien vette video animatie uit te werken! 

Druk hier