NEO


Je geeft niet elke week een feest en dus wil je dat elk aspect van het feest memorabel is. De photo booth mag daarbij uiteraard niet ontbreken. Zowel de looks, de foto kwaliteit als de beleving moeten gewoon top zijn. Met dit in het achterhoofd gingen we met meer dan 10 jaar ervaring aan de slag om een nieuwe standaard uit te werken. Wie gelooft in kwaliteit, fun en onvergetelijke herinneringen zonder compromis moet gewoon Neo hebben.

Superieure fotokwaliteit

Ons DSLR fototoestel zorgt voor de best mogelijke fotokwaliteit. Verder hebben we voor elke ruimte en lichtsituatie een gepast antwoord in belichting door onze geïntegreerde flitser.

Super leuke prints

Enkele seconden na de sessie stappen de bezoekers lachend weg met hun afgedrukte foto voorzien van logo en boodschap

Jouw reclamebord

Laat NEO extra opvallen door een subtiele brandingwrap toe te voegen

Gebruiksgemak

NEO is mega snel opgesteld en klaar voor gebruik. De hoogte is aanpasbaar zodat hij in elke ruimte of situatie klaar is om de gekste poses vast te leggen

Touch

Het geïntegreerde aanraakscherm zorgt voor een leuke en makkelijke manier van bedienen.

Social

Sociaal zijn is voor deze booth geen probleem. Email, facebook, twitter zijn naadloos geïntegreerd.

Foto-ontwerpen op maat.


Creatieve fotoprints zorgen ervoor dat je gasten een fotoherinnering overhouden aan jouw evenement. Het is ook ideaal om je product in de kijker te zetten.

Instant Sharing!


Oew yeah! Direct je foto’s delen vanop de photo booth. E-mail, print of download de foto onmiddellijk naar je smartphone met onze QR-code service.
Kan ‘em die Neo

Creatieve achtergronden


Onze achtergronden zijn levendig en zien er goed uit in elke ruimte. Ze maken van het fotoresultaat een plaatje om in te kaderen. Daarnaast bieden we ook achtergronden op maat aan die wij naar wens kunnen ontwerpen.

NEO in actie!


Overtuigd? Boek nu.