Achtergrond gekte bij Woody

Heb je geen mooie locatie / muur op het event, wil je een bepaalde sfeer creëren en de hele photo booth setting toch aantrekkelijk maken? We werkten onlangs de eerste nieuwe achtergronden uit voor onze collectie. Hieronder ontdek je snel de voordelen!

Photo booth kwaliteit

De achtergrond bij de photo booth zorgt er voor dat de algemene kwaliteit van de foto omhoog gaat. Wij zijn van overtuiging dat kwaliteit telt! Door deze achtergronden tillen we de afgeleverde foto’s naar een nog hoger niveau om zo de bezoeker en het event optimaal in de picture te zetten (pun intended).

Aantrekkingskracht

In tegenstelling tot het gebruik van Green Screen is de visuele aantrekkingskracht van onze achtergronden ook buiten de foto sessie aanwezig. De set zit er heel wat leuker uit door de achterwand dan wanneer je een groen doek gebruikt zoals standaard bij green screen.

Standaard vs maatwerk

Je hebt een bepaald thema voor ogen maar de achtergrond hiervoor is nog niet beschikbaar in onze collectie? Geef ons zeker een seintje, vertel over je idee, mogelijk vinden we het ook leuk, kunnen we het voor je uitwerken en ook toevoegen aan onze collectie zonder dat jij meer hoeft te betalen.

Is je visual te specifiek voor onze algemene collectie? Geen probleem we werken voor jou een op maat gemaakte achtergrond uit tegen scherpe prijs!

Alle achtergronden worden door onszelf uitgewerkt, zo zijn we steeds zeker dat dit perfect aansluit bij de belichting van onze photo booths.

Textiel vs bache

We zijn fan van een logo wall, ook wel press walls genoemd, deze worden dikwijls uitgewerkt op een reflecterende ondergrond. Het resultaat is dat de belichting van de photo booth hierdoor reflecties creëert en je delen van de logo’s mogelijk niet ziet. Dit verminderd de kwaliteit van de foto en daar hebben we een hekel aan. Onze achtergronden hebben dit nadeel niet en zorgen er voor dat de foto pakken beter wordt.

 

Share this article