Skip links

Monki

Monki

Monki Shop Launch Event Fotostudio

Het is altijd leuk om deel uit te maken van een openings event als special guest. Als blogger is het nog leuker als je onmiddellijk je volgers kan teasen met een top foto die gemaakt werd op het event. Voor de koelkast of het prikbord thuis mag een print-out van de foto met logo uiteraard ook niet ontbreken. Onze event fotostudio is de perfecte tool die al deze elementen samenbrengt met ongeziene stijl en kwaliteit!

Zweeds design op de louizalaan

Monki Brussel

Het Zweedse merk Monki, dat deel uitmaakt van de H&M groep, opende feestelijk de deuren van de derde vestiging op de Louizalaan in Brussel. Aangezien Monki geen standaard kledingketen is was het ook te verwachten dat de photo booth geen alledaagse uitstraling mocht hebben. Onze event fotostudio was perfect om de beste poses en outfits van de bezoekers vast te leggen. Ontdek hieronder enkele van de eigenschappen van onze semi-automatische photo booth opstelling.

Pose Snap Print Share

Fotograaf + Retoucher

Om de beste poses en zorgvuldig uitgekozen looks zo goed mogelijk vast te leggen en tegelijkertijd ook snel te kunnen werken kozen we er voor om zowel fotograaf als retoucher te voorzien. Onze fotografe Willeke zorgde er voor dat de gasten zorgvuldig werden gepositioneerd voor het nemen van de foto’s. Eens de foto’s gemaakt waren werden deze door de retoucher snel nog even bijgesneden, voorzien van filter en andere kleine aanpassingen. Hierna werden ze doorgestuurd naar de viewing station voor sharing en printing.

De Event Fotostudio nummer één

Aangezien er tal van bloggers aanwezig waren op het openings event was het uiterst belangrijk dat de foto’s van heel goede kwaliteit waren. Een goede foto heeft immers meer kans om gedeeld, gezien en geliked te worden dan een slechte foto. Onze event fotostudio heeft natuurlijk enerzijds als doel om de bezoekers een leuk aandenken mee te geven maar anderzijds is het ook belangrijk voor een merk als Monki dat de foto’s ook op sociale media gedeeld worden met de specifieke hashtags. We zijn er van overtuigd dat onze fotostudio’s als geen ander de perfecte mix zijn tussen kwaliteit, fun, interactiviteit en beleving, telkens in een ander jasje. Onderstaande topfoto is een voorbeeld van wat de bezoekers in hun mail kregen, uiteraard met logo en hashtag van Monki.

Monki Fotostudio Say Cheese
Pose Snap Print Share

Design Sharing Station

Als laatste stap in onze event fotostudio workflow is er het delen en printen van de foto’s. Vanop onze trendy nieuwe print / share station kunnen de gasten in stijl hun photo booth foto selecteren en afdrukken. Terwijl onze fotoprinter zijn werk doet kunnen ze hun foto versturen naar hun emailadres met een op maat gemaakte email layout. Alles geheel volgens de laatste GDPR regelgeving. Vanuit deze mail kunnen de foto’s razendsnel op de sociale netwerken naar keuze gedeeld worden om zo ook de buzz van het event ver buiten de muren van de Monki shop te laten doorgaan.

Job Info

Client – Monki
Agency – Play-Time
Date – 14 Februari 2019
Location – Louizalaan Brussel